Yvonne van Zoggel

Voetsalon @Yvonne

Over mij

Mijn naam is Yvonne, geboren en getogen in Schijndel, waar ook mijn voetsalon is gevestigd. Ik ben al sinds 2008 pedicure, maar ben daarnaast altijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven. In 2019 wilde ik toch nog iets erbij gaan doen. Omdat voetreflextherapie me al enigszins bekend was, ben ik er even dieper ingedoken en uiteindelijk is het dat ook geworden.

Waarom voetreflextherapie?

In het bedrijfsleven heb je veel te maken met stress , verkeerde houdingen, werkdruk etcetera , etcetera. Om de rust in mijn hoofd te krijgen en mijn lichaam in balans ben ik yoga gaan doen, wat me uitstekend bevalt , maar waardoor ik ook het idee kreeg om op een andere manier mensen te helpen. Met voetreflextherapie is dit mogelijk; je kunt bijdragen aan een  fysiek, emotioneel en geestelijk meer evenwichtig leven.

Zelfs de nuchtere mens onder ons (waaronder ikzelf) moet toegeven dat er uit de voeten meer gehaald kan worden dan enkel de verzorging daarvan.

Heel fijn is om de pedicure behandelingen te combineren met een voetreflexmassage. Met een lekker geurtje in de salon en een muziekje aan, creëer ik voor jou een heel relaxte sfeer. Een verwenmomentje voor jezelf!

“Life is what you make it.”

The time to relax is when you don’t have time for it.

Put your feet in good hands.

When the going gets tough, the tough get a pedicure and a foot massage.

Voetsalon @Yvonne

Van Berghenstraat 7 5482 GG  Schijndel
KvK: 77978706   btw: NL003271240N62